Feyenoord-supporters krijgen zondagavond fantastisch bericht over schorsing bij AZ

4 februari 2024, 19:46
Foto: © Imago

AZ moet het in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord doen zonder Vangelis Pavlidis, zo weet 1908.nl. De Griekse aanvaller is namelijk geschorst tegen de Rotterdamse ploeg, aangezien hij eerder in de KNVB Beker twee gele kaarten ontving. Het is voor Feyenoord goed nieuws, want met Pavlidis mist AZ een van de absolute sterkhouders.

De 25-jarige aanvaller kreeg in de bekerduels tegen Quick Boys en HHC Hardenberg een gele kaart, waardoor hij door de KNVB automatisch geschorst is voor de volgende bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Dat betekent dat trainer Maarten Martens niet over de Griek kan beschikken in De Kuip. Daarnaast is rechtsback Denso Kasius nog geschorst als AZ het voor de tweede keer in korte tijd tegen Feyenoord opneemt.

Artikel gaat verder onder video

De kans is aanwezig dat Lequincio Zeefuik door de schorsing van Pavlidis zijn opwachting in de basis gaat maken bij AZ. De fysiek sterke spits kwam in de winterstop voor 500.000 euro over van FC Volendam en weet hoe het is om te scoren in De Kuip. Eerder dit seizoen was de aanvaller namens de Palingboeren trefzeker in het duel tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Jammer voor AZ, want Pavlidis is onberekenbaar en levensgevaarlijk zag je vanmiddag Nou ja AZ heeft "King Kong" Zeefuik nog, hij heeft een goed schot, dat ondervond Ajax ook al.

Witte muis
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wat mij toch het meeste opvalt is dat feyenooit wel heel heel erg vaak thuis speelt met bekerwedstrijden,maar vind dit raar want toen het jaaaaaren slecht ging met hun toen dacht de knvb ach laten we dat maar doen dan hebben ze toch nog de beker. Maar ze zijn kampioen geworden afgelopen seizoen ze mogen nu best een paar keer uit spelen hoor weten ze ook weer hoe dat is in beker wedstrijden 🤔

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Misschien kunnen we die lotingen voortaan beter door een witte muis laten doen, dan kunnen we die tenminste de schuld geven van een verkeerde wedstrijd loten.

Performance
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

zal het niet ontkennen dat het best goed uitkomt dat Pavlidis geschorst is maar vergis je niet in de buitenspelers en de backs die er simpel overheen zijn gegaan, daarentegen is AZ de ploeg die wel wil winnen en dat is momenteel wel een dingetje bij Ons Feyenoord als ik de wedstrijd van afgelopen zondag heb gezien, AZ heeft waarschijnlijk toch een betere scouting dan Feyenoord. huiswerk voor Slot om de juiste beslissingen te nemen met het oog op as Woensdag, eten of gegeten worden is de raad die ik kan geven maar zoals de laatste wedstrijd wil ik het nog weleens zien "cross my fingers"

redknap
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Waarom schrijft FC Update steeds: Feyenoord fans krijgen fantastisch bericht. Waarom worden steeds die fans genoemd. Vorige week was ook iets: Feyenoord fans hoeven zich niet bang te maken. Niet zo in de kont van die fans kruipen of FC Update is Feyenoord fan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen