Hélène Hendriks onderbreekt betoog Derksen over Overmars: 'Ja Johan, dat zal wel'

2 februari 2024, 22:11
Foto: © SBS6

Johan Derksen steunt de pogingen die Ajax heeft gedaan om Marc Overmars terug te halen. Er was tot tweemaal toe contact met Overmars over een terugkeer, via Leen Meijaard en Danny Blind, maar tot een rentree kwam het niet. Hélène Hendriks heeft haar bedenkingen.

Derksen vindt het ‘heel groot nieuws’ dat Ajax contact heeft gehad met de voormalig directeur voetbalzaken over een terugkeer. “Ik vind het heel verstandig van Ajax. Ze hadden even geduld moeten hebben met Overmars”, zegt de analist vrijdagavond bij Vandaag Inside.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Derksen kwam Ajax tot inkeer door het besef hoeveel geld het vertrek van Overmars de club kon kosten. "Het gaat puur om geld." Hendriks onderbreekt: “Dat zal allemaal wel. Maar wat ik irritant vind: eerst heb je de moraal dat Overmars weg moet. Dan denken ze opeens aan het geld en mag hij terug. Waar slaat dat op? Wat zijn dan je waarden?”

Volgens René van der Gijp moet Overmars niet beginnen aan een terugkeer in de Johan Cruijff ArenA. “Hij moet het ook niet meer doen. Weet je wat het is? Hij had Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek. Hij haalde Blind, Tadic, Haller en Ziyech”, somt de oud-prof op. “Natuurlijk heeft Ten Hag het goed gedaan, maar ze hadden ook een prima elftal, met Mazraoui nog erbij. Dat moet Overmars koesteren. Hij moet gewoon verder.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Voorspelbare reactie van Vieze Johan.

gtsb
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Ajax heeft er gewoon goed aan gedaan om hem weg te sturen . En ook om hem niet terug te halen . Maar Overmars is genoeg gestraft en moet gewoon verder kunnen gaan met zijn loopbaan als td .

KROTJE
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Poeh.....wat een flinke meid is Hélène zeg.........

Frans de Vries
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Helene heeft gewoon gelijk die Derksen is hypocriet soms een vervelende wijsneus.

Waarom19
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Derksen maakt hem zelf steeds meer onmogelijk met zijn ongezouten meningen over zaken wat hem niks aangaat en hij doet net of hij alles beter weet. Ik zal geen traan laten als hij een keer gecanceld wordt. Misschien heeft deze zwerver dan tijd om een keer in bad te gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen