Hélène Hendriks over Henderson: ‘Dat zeggen ze allemaal over hem bij Ajax’

3 februari 2024, 09:23
Foto: © Imago

Jordan Henderson is een van de nieuwe leiders van Ajax, zo vertelt Hélène Hendriks vrijdagavond bij Vandaag Inside. De middenvelder, die afgelopen winterse transferperiode naar Amsterdam keerde, lijkt zijn ervaring over te willen brengen aan zijn medespelers.

“Ik heb een aantal mensen gesproken rond het team van Ajax”, begint de verslaggeefster bij Vandaag Inside. “Ze zeggen allemaal: hij neemt direct de leiding op de trainingen en zet de poppetjes neer. Ik denk dat hij qua leiderschap een behoorlijke toevoeging is”, gaat Hendriks verder.

Artikel gaat verder onder video

Johan Derksen heeft niet zo’n hoge pet op van Henderson. “Henderson is de ideale prof, die vooropgaat in de strijd. Maar hij kan niet een team beter laten functioneren. Het is een soort Dusan Tadic-leider. Hij heeft de jaren meegemaakt en bij grote clubs gespeeld”, is de televisiepersoonlijkheid van Vandaag Inside van mening.

In de uitzending van het praatprogramma ging het niet alleen over de rol van Henderson bij Ajax. Vandaag Inside besprak namelijk ook het opvallende nieuws dat Ajax Marc Overmars, die wegens grensoverschrijdend gedrag werd ontslagen, meermaals probeerde terug te halen. Johan Derksen steunt deze pogingen, terwijl Hendriks juist haar bedenkingen heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen