Zaakwaarnemer Driouech deelt vlak na bizarre wending opnieuw opvallende Instagram Story

1 februari 2024, 22:45
Foto: © Imago

De transfer van Couhaib Driouech is definitief afgeketst, zo meldt onder meer zaakwaarnemer Annas El Ghouche. De zaakwaarnemer van de aanvaller van Excelsior deelt, vlak na het schokkende nieuws dat PSV donderdagavond berichtte, (wederom) een opvallende Instagram Story.

Driouech hield de gemoederen flink bezig op Deadline Day. De vleugelspeler van Excelsior stond in concrete belangstelling van zowel Feyenoord, als PSV. El Ghouche smulde hiervan en deelde eerder de avond een mysterieuze Instagram Story. Na een aantal uur leek het erop dat de Eindhovenaren de strijd gingen winnen om de handtekening van Driouech.

Artikel gaat verder onder video

Niets bleek minder waar, want om 21.59 uur deelde PSV plots het bericht dat de club klaar was op de transfermarkt. Hieruit werd duidelijk dat er een streep kon door de eventuele komst van Driouech. Volgens Mike Verweij en Jeroen Kapteijns was Excelsior uiteindelijk de reden van de afgeketste transfer. De Kralingers konden geen vervanger vinden voor de buitenspeler, waardoor PSV een ‘nee’ verkocht kreeg.

Zaakwaarnemer El Ghouche liet, vrijwel direct na het afketsen van de transfer, opnieuw van zich horen op Instagram. Hij plaatste een Story met de tekst ‘That’s all Folks’. Dit betekent ‘Dit was het dan, dit is het einde’.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen