Estelle Bergkamp licht tipje van de sluier op over terugkeer Donny van de Beek bij Ajax

30 maart 2024, 07:25
Foto: © De Telegraaf

Donny van de Beek stevent af op een nieuwe transfer. De middenvelder wordt sinds januari door Manchester United verhuurd aan Eintracht Frankfurt, maar krijgt relatief weinig speeltijd. Zijn vriendin Estelle Bergkamp sluit een terugkeer naar Ajax niet uit.

Bergkamp vertelt in een interview met De Telegraaf dat haar partner het beste probeert te maken van de situatie bij Frankfurt. “Het is wat het is. Donny doet keihard zijn best. Dat doet hij altijd en daar heb ik alleen maar bewondering voor”, zegt ze. “We zien wel wat er in de toekomst op ons pad komt.”

Artikel gaat verder onder video

Daarna komt een mogelijke terugkeer bij Ajax ter sprake. Zou Van de Beek daarvoor openstaan? “Ja, wie weet. Natuurlijk, Nederland is altijd leuk, maar we zijn nu ook heel gelukkig in het buitenland”, maakt Bergkamp duidelijk. “We zien wel hoe dat in de toekomst gaat.”

Van de Beek, 26 jaar, wordt in principe tot het einde van het seizoen gehuurd door Frankfurt. Zijn huurcontract bevat een optie tot koop, maar deze week schreef BILD al dat de kans erg klein is dat daar gebruik van wordt gemaakt. Van de Beek heeft een contract tot medio 2026 bij Manchester United.

Frankfurt schreef Van de Beek niet in voor de knock-outfase van de Conference League en hij had slechts in vier van de tien competitiewedstrijden die de club sinds de winter speelde een basisplaats. Daarin wist Van de Beek niet te scoren en ook geen assist achter zijn naam te krijgen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp reageert met twee woorden op lange, boze mail van John de Mol

René van der Gijp heeft onlangs een boze mail ontvangen van Talpa-baas John de Mol. De analist van Vandaag Inside gaf daar geen inhoudelijke reactie op, maar reageerde naar eigen zeggen slechts met twee woorden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelyk terug halen

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze jongen is afgeschreven. Zal goed passen bij ajax.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat een zure reactie.

R MN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Oud keeper. Zo kennen we Koning JacAnus. Zure gast.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen