Koopmeiners siert voorpagina's van Italiaanse sportkranten: nieuwe club lijkt bekend

22 maart 2024, 10:26   Bijgewerkt: 22 maart 2024, 10:39
Foto: © Corriere dello Sport

Teun Koopmeiners staat voor een vertrek bij Atalanta Bergamo en dat hebben de Italiaanse kranten vrijdag breed uitgemeten. De Nederlandse middenvelder wordt sterk gelinkt aan de Italiaanse topclub Juventus. Ook Premier League-clubs, waaronder Liverpool, zouden interesse in Koopmeiners hebben.

In gesprek met De Telegraaf liet Koopmeiners al optekenen graag een transfer te willen maken na dit seizoen. De middenvelder maakt furore bij Atalanta, waar hij dit seizoen in 34 officiële wedstrijden al twaalf keer scoorde en vier assists gaf. Volgens Corriere dello Sport zou er 45 miljoen euro nodig zijn om hem over te nemen. De krant noemt Juventus als favoriet voor de handtekening van de middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

Ook La Gazetta dello Sport denkt dat Koopmeiners en Juventus een goede match zouden zijn, maar schrijft tevens: “Kijk uit voor Liverpool”. Mogelijk gaat de club van Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch komende zomer ook op zoek naar een middenvelder. Tuttosport, een sportkrant uit Turijn, denkt dat Koopmeiners zelf ook wel open staat voor een overgang naar De Oude Dame. Deze krant beweert namelijk dat de middenvelder van Atalanta zelf naar Juventus zou bellen, omdat hij bij de club een hoofdrol zou kunnen vertolken.

Koopmeiners zou zelf ook gecharmeerd zijn van de Premier League, maar moet binnenkort een keuze maken. Bij Juventus zou hij direct een van de sleutelspelers worden, terwijl een overstap naar de Engelse topcompetitie dit niet per se hoeft te garanderen. Mocht hij de transfer maken naar Liverpool, zal de 26-jarige niet te maken krijgen met Jürgen Klopp; de Duitse coach vertrekt aan het einde van het seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen