Nigel de Jong spreekt Memphis aan over Promes-steun: 'Ik ben iemand die meteen reageert'

16 maart 2024, 12:03
Foto: © Imago

Nigel de Jong, directeur topvoetbal van de KNVB, heeft onlangs een gesprek gevoerd met Memphis Depay over zijn vriendschappelijke band met Quincy Promes. Depay heeft het op Instagram al geregeld opgenomen voor de veroordeelde voetballer van Spartak Moskou.

De Jong is hiervan op de hoogte, zo vertelt hij in een uitgebreid interview tegenover De Volkskrant. “Hij weet dat Memphis Depay het op Instagram opneemt voor Quincy Promes. En terwijl Depay maandag naar Oranje komt en Promes is veroordeeld voor smokkel van cocaïne en het verwonden van een neef met een mes”, schrijft het dagblad.

Artikel gaat verder onder video

De directeur topvoetbal van de KNVB spreekt zich hierover uit. “Wij bepalen niet wie de vrienden zijn van spelers. Maar communicatie is belangrijk. Ik ben iemand die meteen reageert, hands on. Ik heb al contact gehad met Depay”, zegt De Jong.

De voormalig middenvelder van het Nederlands elftal doet geen uitspraken over het verloop van zijn gesprek met de aanvaller van Atlético Madrid. “Wat ik dan met hem bespreek, houd ik voor mezelf. Het is constant balanceren.” Promes verblijft momenteel in een cellencomplex vlakbij het vliegveld in Dubai, zo onthulde De Telegraaf vrijdagmiddag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Nigel de Jong moet zich nergens mee bemoeien wat er tussen 2 vrienden heerst. Hij moet eerst zelf nog een hoop leren die Nigel en een slecht bestuurder om in het privé van een speler ta gaan grasduinen. Waarom is hij Directeur geworden bij de KNVB. Moeten we ook even gaan grasduinen daarin meneer de Jong. Schoenmaker blijf bij je leest .

Anodaram
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Idiot bwoi. Dat van het stelen was Jerry de Jong, Nigels vader.

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ff de geschiedenis goed lezen. Hoe komen praatjes de wereld in

tz
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

dommerdjuh jij

Cashol
Link gekopieerd!
    74
    + 1
avatar

Hij bemoeit zich niet met wat er tussen twee vrienden is . Op het moment dat je een Nederlands team vertegenwoordigd heeft een voorzitter de plicht te zorgen dat het team bij sponsoren en in de publiciteit niet negatief overkomt in de social media. Om het minste of geringste komt er weer een actiegroep in beweging waardoor bedrijven gedwongen worden af te haken.

Yess Til
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Het maakt niet uit wat er hier gezegd wordt. Alsof ze daar mee zitten wat wij ervan vinden? Houdt je lekker bezig met je eigen dingen, dat is pas relevant. Hypocriet Nederlands gedoe , niet meer en niet minder. Het is voor velen erg moeilijk om van iets of iemand, geen mening hoeven te hebben. Maar de media heeft blijkbaar een manier gevonden alsof het verplicht is om een mening te moeten hebben. We hoeven nergens een mening over te hebben toch? Totaal zinloos, alsof zij ervan wakker liggen wat wij ervan vinden 🤣. Wat een land...wat een volk..gewoon triest.

Kramer
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Terecht dat i hem aanspreekt, hij steunt drugscriminaliteit hiermee terwijl er mega veel kinderen naar Depay opkijken. Gewoon echt een slecht teken, stuur je vriendje een appje maar instagram posts is gewoon not done en dat had een Depay of Ziyech bijvoorbeeld ook meoten weten.

Vito
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Nigel de Jong ff erg als zijn vader Jerry die geld en horloges stal uit de kleedkamer van zijn collega's.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen