Veroordeelde Promes dropt nieuwe single op Spotify: 'Zeg me wie het beter kan'

7 maart 2024, 12:30   Bijgewerkt: 7 maart 2024, 12:36
Foto: © Imago

Quincy Promes heeft op 6 maart een nieuw nummer uitgebracht op zijn Spotify-account. De 32-jarige speler van Spartak Moskou, die momenteel in Dubai verblijft en in Nederland in twee strafzaken tot in totaal 7,5 jaar celstraf is veroordeeld, rapt in 100 Stones onder meer over de rechtszaken waarin hij verwikkeld is.

Eind februari werd Promes de toegang ontzegd tot de vlucht waarmee Spartak Moskou terug wilde keren naar Rusland. Sindsdien verbleef de 50-voudig Oranje-international in een politiecel in Dubai, al werd eerder deze week duidelijk dat hij die had verlaten en onder huisarrest zou zijn geplaatst. Gisteren (woensdag) doken echter beelden op van de voetballer die in gezelschap van zijn vriendin (rapper DreamDoll) aanwezig was in een nachtclub.

Artikel gaat verder onder video

In zijn nieuwe nummer brengt Promes zowel Nederlandse als Engelse teksten naar buiten. In het 2 minuten en 42 seconden lange 100 Stones zijn onder meer teksten als "I don't wanna see my children cry" te horen. "Mannen claimen mijn back te hebben ik zie ze niet meer, want de judge gaf me nine years", rapt hij verderop. Daarmee lijkt het nummer in ieder geval opgenomen te zijn na 24 januari van dit jaar. Op die dag eiste het Openbaar Ministerie namelijk negen jaar cel tegen de voetballer, vanwege zijn aandeel bij het invoeren van twee grote partijen cocaïne. Op 14 februari deed de rechtbank uitspraak en werd Promes veroordeeld tot zes jaar cel, bovenop de 1,5 jaar die hij eerder al had gekregen voor een steekpartij op een familiefeest.

Verderop in het nummer rapt Promes dat hij zich weinig van zijn veroordelingen aantrekt: "Voor die sh*t drop ik geen tear want ik leef m'n leven in no fear." Daarnaast lijkt hij ook te reageren op mensen die hem bekritiseren: "Zeg me wie er beter is, zeg me wie het beter kan. Mannen willen nog steeds de held spelen, net Peter Pan. Jaloezie is een ziekte en ik hoop dat het genezen kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

svl
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

"Ik leef mijn leven in no fear" zegt diegene die niet naar Nederland durft te komen.

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Rusland moet hem naar Oekraïne sturen, kijken als dan nog zoveel praatjes heeft

Ajeto!
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Maar goed het blijft een veroordeelde crimineel en zijn rap is niet van die kwaliteit om het er überhaupt over te hebben.

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik hoop dat hij aan Nederland uitgeleverd wordt.

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zeg me wie t beter kan? je kan je beter afvragen.. zeg me wie niet? haha..quincy promes ging zo hard af met het nederlands elftal..hij kan gewoon niet beter hoeveel je ook nog voetbalt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen