Wesley Sneijder: 'Steijn heeft het verkeerd gezien: hij is een van de allerslechtste spelers bij Ajax'

12 maart 2024, 10:52
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder ziet geen belemmeringen voor Maurice Steijn om aan de slag te gaan bij sc Heerenveen. De analist van Veronica Offside is het oneens met Jeroen Stekelenburg, die zondagavond stelde dat Heerenveen de gesprekken met Steijn moet staken.

Volgens Stekelenburg moet Heerenveen niet in zee gaan met Steijn na diens uitspraken bij Rondo. Steijn zette psychologe Annemieke Zijerveld maandag weg als ‘dat wijf van Almere’. Vier dagen later bevestigde algemeen directeur Ferry de Haan van Heerenveen dat hij in gesprek is geweest met Steijn over een trainersfunctie.

Artikel gaat verder onder video

“Het was uit emotie”, zegt Sneijder over de uitspraak van Steijn. “Maurice had er later op kunnen terugkomen en het nuanceren. Maar om dan te zeggen dat je de gesprekken moet stoppen… Kap daar nou eens mee. Je mag niet meer met Maurice Steijn praten, omdat hij ‘wijf’ heeft gezegd? Dat gaat te ver, toch? We slaan door in dit land.”

Lees ook: Van Hooijdonk beëindigt felle discussie over 'wijf van Almere' met vinnige opmerking naar Van der Vaart

Sneijder heeft Steijn in diens tijd als Ajax-trainer vaak verdedigd, maar kan niet zeggen of hij een goede trainer is. “Ik heb nooit onder hem gewerkt. In het verleden heeft hij het uitstekend gedaan, maar Ajax was geen goede match. Dat heeft aan alles gelegen, ook aan hem. Hij had misschien nooit die opmerking moeten maken dat hij geen materiaal heeft en dat hij alleen met Sutalo kon leven.”

“Dat is misschien fout geweest van hem”, beaamt de voormalig middenvelder van Ajax. “En dat heeft hij ook nog eens fout gezien, want Sutalo was een van de slechtste spelers die gisteren op het veld stond.”

Video: Wesley Sneijder snapt ophef niet over uitspraak Maurice Steijn: 'We slaan door in dit land!'

Vind jij de uitspraak van Maurice Steijn een reden om niet met hem in zee te gaan?

Laden...
4154 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ach allemaal kort lontje, maar ga maar niet met stein in zee, want daar wordt je niet beter van !!!, en als we toch bezig zijn haal die alles weter sni

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Heerlijk dat kinderlijke gekissebis, Nederland op zijn smalst. Ik vind belangrijker dat PSV doorgaat, goed voor het Nederlandse voetbal. Uiteindelijk zijn Ajax en PSV tot morgenavond en donderavond nog de enige vertegenwoordigers in Europa. De andere clubs lieten het al voortijdig afweten, lekker dan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen