Barcelona jaagt op voormalig jeugdspeler en krijgt enorme vraagprijs te horen

20 april 2024, 20:50
Foto: © Imago

FC Barcelona hoopt zich komende zomer te versterken met Dani Olmo. Daarvoor zouden de Catalanen wel een flinke smak geld aan RB Leipzig moeten betalen, schrijft Mundo Deportivo.

Olmo doorliep tussen 2007 en 2014 de jeugdopleiding van Barcelona, alvorens via Dinamo Zagreb in 2020 bij RB Leipzig te belanden. In Duitsland heeft de aanvallende middenvelder nog een contract tot 2027 met daarin een gelimiteerde transfersom van zestig miljoen euro, zo meldt Mundo Deportivo.

Artikel gaat verder onder video

Het Spaanse medium meldt dat Barça afgelopen woensdag gesprekken heeft gevoerd met de entourage van de speler. Daarbij is duidelijk geworden dat de Catalanen er, in tegenstelling tot bij eerder contact, niet omheen zullen draaien, maar direct serieus gaan onderhandelen. Op die manier hoopt de club Olmo al voor het EK te contracteren.

De drempel voor Barcelona is de vraagprijs die Leipzig hanteert. De Duitse clubleiding zou namelijk niet bereid zijn Olmo voor minder dan zijn gelimiteerde afkoopsom te verkopen. Daardoor zullen de Catalanen gedwongen zijn eerst spelers te verkopen of nieuwe sponsordeals te sluiten, alvorens er een deal met Leipzig beklonken kan worden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mogelijke transfersom bekend: 'Flamingo moet PSV 8,5 miljoen gaan kosten'

Ryan Flamingo is bezig aan een sterk seizoen bij FC Utrecht en staat daarom op het lijstje bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar dan moeten de spers wel inleveren en Olmo betalen, anders lukt het niet 🤔😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen