Duidelijkheid voor PSV: Babadi kijkt voorlopig geblesseerd toe

12 april 2024, 18:04
Foto: © Imago

Isaac Babadi zal voorlopig niet in actie kunnen komen voor PSV, dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdagmiddag. De middenvelder raakte donderdag tijdens de training geblesseerd, waarna er vrees was voor een kruisbandkwetsuur. Uit het medische onderzoek is gebleken dat hier geen sprake van is.

Het Eindhovens Dagblad geeft aan dat Babadi het huidige seizoen niet meer in actie zal komen. Doordat hij geen blessure heeft aan de kruisband, zal de middenvelder naar verwachting tijdens de voorbereiding op het volgende seizoen weer aansluiten bij de selectie van Peter Bosz.

Artikel gaat verder onder video

Eerder op de vrijdag liet Bosz op de persconferentie in aanloop naar het duel met Vitesse weten dat het meespelen van Babadi allerminst zeker is. Met de uitslag van het onderzoek werden deze vermoedens van de technische staf van de Eindhovenaren bevestigd.

Babadi is niet de enige die Bosz zaterdag niet tot zijn beschikking heeft. Ook Ismael Saibari en Ricardo Pepi zijn, net als de al langer geblesseerde Noa Lang, niet fit genoeg om onderdeel uit te maken van de selectie. Achter de naam van Hirving Lozano stond vrijdagochtend nog een vraagteken, maar inmiddels is duidelijk dat hij wel weer tot de wedstrijdselectie zal toetreden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV identificeert twee topkandidaten om voorhoede te versterken in 2024/25

PSV heeft twee nieuwe buitenspelers in het vizier, zo weet Voetbal International.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen