Hartverscheurend nieuws: 'Eredivisie-icoon stopt na ruim 500 wedstrijden met profvoetbal'

18 april 2024, 08:52
Foto: © Imago

Bram van Polen is bezig aan zijn laatste seizoen als profvoetballer, zo weet het goed ingelichte ForzaPECZwolle woensdagavond te melden op X. Het icoon van de Zwolse club heeft aan de beleidsbepalers laten weten dat hij aan het einde van dit seizoen zijn schoenen aan de wilgen gaat hangen.

De 38-jarige rechtsback twijfelt al langer over stoppen als profvoetballer. Tegenover ESPN liet Van Polen zich hier al meermaals over uit, maar een definitief einde van zijn loopbaan lijkt nu écht nabij. ForzaPECZwolle, een supportersplatform van de Blauwvingers, weet dat de verdediger heeft aangegeven dat hij na de laatste speelronde afzwaait bij de nummer dertien van de Eredivisie.

Artikel gaat verder onder video

Van Polen is al sinds seizoen 2007/2008 (!) speler van PEC en speelde al 510 wedstrijden in het shirt van Zwolle. Uitgerekend tegen Go Ahead Eagles trok Van Polen voor de vijfhonderdste keer het wedstrijdtenue van de Blauwvingers aan. Ook dit jaar is de Nijkerker een vaste waarde in het elftal van Johnny Jansen. De rechtsback kwam 28 keer in actie.

Hans Kraay junior dacht zo’n twee maanden geleden ‘honderd procent zeker te weten’ dat Van Polen zijn contract met één jaar zou verlengen. De verslaggever van ESPN meldde bij Goedemorgen Eredivisie dat de routinier tot zijn veertigste door wilde gaan met profvoetbal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez: ‘Je hoort nu: hij is een verschrikkelijke jongen, er valt niet met hem te werken’

Kenneth Perez: 'Het is natuurlijk jammer dat je een speler contracteert een dag later hoort: wat een vervelende...'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Ik geloof dat jullie even op moeten zoeken hoe een woord als hartverscheurend gebruikt dient te worden. Zeker niet op deze manier in ieder geval. Wat een overdramatisering.

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Hartverscheurend? Clickbait wordt steeds storender. Ja ik ben er ingeluisd, baal ik al genoeg van. Ga een andere site zoeken

Gusa
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Dit dus. Ik kom hier ook echt steeds minder graag door dit soort onzin. Loopt echt uit de klauwen.

svl
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Hartverscheurend? Doe normaal man.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Het gaat maar door in de koppen op FCU: hartverscheurend, dramatisch, walging enz. Meeste koppen slaan helemaal nergens op. Aantal afgrijselijke taalfouten neemt ook hand over hand toe.

Derk62
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

HARTVERSCHEUREND, man hou op, 38 jaar, nog een heeeel leven voor zich Dramaqueens🤮🤮

Derk62
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Net als hun wedstrijd verslagen, krijgt een vrije trap op zijn eigen helft, na een zeeer ernstige overtreding, hield hem bij zn shirt vast😱

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen