René van der Gijp is uitermate kritisch op gast Vandaag Inside en komt met dringend advies

9 april 2024, 07:43
Foto: © SBS

René van der Gijp en Valentijn Driessen hebben zich maandagavond in het programma Vandaag Inside kritisch uitgelaten over Rutger Castricum. Van der Gijp was al eerder al negatief over de optredens van de journalist in het programma De Oranjezondag en uitte maandagavond opnieuw forse kritiek.

Van der Gijp keek zondagavond naar de talkshow van Hélène Hendriks op SB6 en zag Castricum (opnieuw) iets opvallends doen: "Hij wil dat programma dragen", begint Van der Gijp maandagavond in Vandaag Inside als de meest recente uitzending van de Oranjezondag wordt besproken: "Hélène draagt dat programma, maar nu is Hélène de sidekick", vindt Van der Gijp. Ook Johan Derksen en Valentijn Driessen vinden dat Castricum een té grote rol heeft in het programma

Artikel gaat verder onder video

"Draai dat nou even om", adviseert Van der Gijp de journalist, die ook regelmatig aanschuift bij het programma Vandaag Inside. "Hij moet kalmer zijn, hij denkt echt dat hij het programma moet dragen", besluit de oud-voetballer, waarna hij bijval krijgt van Driessen. De sportverslaggever zag iets opvallends aan de reclames voor de talkshow: "Op alle posters staat  Hélène ook samen met Rutger", is de chef voetbal opgevallen. "Alleen heeft hij natuurlijk nauwelijks kijkcijfers, Hélène wel."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alwéér een 'dramatische score' voor Wilfred Genee: 'Hij is zelfs ingehaald door...'

De kijkcijfers van voetbaltalkshow Veronica Offside zijn nog altijd niet om over naar huis te schrijven. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Lb
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Vd gijp moet ze bek houden rutger is gewoon goed hij is jaloers laat hij nog maar een fles wijn opzuipen hersenloze

Goool
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Persoonlijk kijk ik pas nu weer naar Helène omdat Rutger Castricum het programma een flinke opkikker geeft. Ik vind hem dus wèl heel leuk.

Dexi
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het is Rutger naar zijn bol gestegen , hoe dom ben je om te denken dat die gasten van Vi Hendriks zou laten vallen. Rutger is erbij gehaald door het VI trio ,die gasten kunnen je ook er weer uit schoppen ,velen zijn Rutgertje al voor geweest.

Tjon,I
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Nederland is te rechts geworden links Nederland komt amper aan bod .Rechts staat voor egoisme,materialisme,neerbuugendheid, intolerantie,racisme en uitsluiting.Niet bepaald de wereld zoals velen die graag zien .Tijd voor een revolutie , voor hippies, flower power,hare krishna's en echte guru's. Weg met het intolerante domrechtse gedoe.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Hahaha je bent niet goed. Je kan de hele dag naar 3 npo zenders kijken. Tenenkrommende tv waar ik niet naar kan kijken. Helemaal links, intolerant en superwoke. Echt jouw ding. En maar afgeven op rechts.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Dat progamma per direct van tv halen, VI kan nog net maar ook niet lang meer, wanneer die Bas Nijhuis , en dan die Knetteman ook maar direct weg van de tv totaal geen toegevoegde waarde die twee , dus wordt tijd voor beter !!!

Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Hoe groot bord moet je voor je kop hebben, van der Gijp die zelf niet te handhaven is gaat wederom andere de les lezen, echt de wereld op zijn kop, heeft deze man nu geen ene hersencel die werkt ?

Bartels
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

aan de reacties van sommige reageerders kun je zien dat het peil van een zeer hoog niveau is.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben het de laatste tijd nog maar zelden eens met wat Gijp te melden heeft maar hierin geef ik hem 100% gelijk. Hij...Castricum denkt inderdaad belangrijk te zijn. Maar is dat niet de schuld van de heren van VI zelf? Bestempelde hun hem namelijk niet als de opvolger andie aandachtsgeile Derksen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen