Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip heeft sterkhouder terug tegen FC Twente

14 april 2024, 08:31
Foto: © Imago

Bij Ajax zal Brian Brobbey vermoedelijk weer terugkeren in de basis, dat schrijft het Algemeen Dagblad. De aanvaller kon de afgelopen duels niet meespelen wegens een blessure, maar is nu fit genoeg om te starten.

John van ’t Schip liet vrijdag op de persconferentie weten dat Brobbey fit genoeg is om aan het duel met FC Twente in Amsterdam te beginnen. De spits van Ajax miste de wedstrijden tegen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles wegens een hamstringblessure. Vorige week zat hij op bezoek in De Kuip wel op de bank, maar kwam de aanvaller niet tot minuten. Met de basisplaats voor Brobbey zal Mika Godts waarschijnlijk op de bank plaatsnemen.

Artikel gaat verder onder video

In de rest van de opstelling houdt Van ’t Schip vermoedelijk vast aan dezelfde namen als in de afstraffing tegen Feyenoord. De krant verwacht wel dat de oefenmeester kiest voor een opstelling met vier man achterin. Dat zou betekenen dat Jorrel Hato aan de linkerkant van de verdediging zal spelen, terwijl Kenneth Taylor zich bij Sivert Mannsverk en Benjamin Tahirovic op het middenveld voegt.

Van ’t Schip zal zondag nog altijd geen beroep kunnen doen op Steven Berghuis en Jordan Henderson. De trainer liet vrijdag weten dat de Engelsman na het weekend weer zal aansluiten bij de selectie. Berghuis leek een aantal weken geleden op de weg terug te zijn, maar is volgens zijn trainer nog altijd aan het kwakkelen met zijn rug en knie.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Gaaei, Rensch, Kaplan, Hato; Taylor, Tahirovic, Mannsverk; Hlynsson, Bergwijn; Brobbey.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjølø, Sadílek, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Groot nieuws aanstaande bij Ajax: 'Drie koppen gaan op zeer korte termijn rollen'

Er gaan op korte termijn nog meer koppen rollen bij Ajax, zo voorspelt Mike Verweij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Sinds wanneer hebben ze bij Ajax een sterkhouder ?

TimKlaasse2
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hato moet cv staan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen