Vermoedelijke opstelling PSV: verdediger keert terug in de basis na reserverol

13 april 2024, 09:41   Bijgewerkt: 13 april 2024, 10:24
Foto: © Imago

Bij PSV zal André Ramalho terugkeren in de basis voor de wedstrijd tegen Vitesse, dat verwacht het Algemeen Dagblad. De centrumverdediger begon het duel met AZ vorige week op de bank. Door zijn terugkeer schuift Jerdy Schouten een linie naar voren en zal Guus Til genoegen moeten nemen met een reserverol.

Olivier Boscagli zal zaterdagmiddag in Ramalho waarschijnlijk weer zijn gebruikelijke verdedigingspartner naast hem hebben staan. In het duel met AZ vorige week stond Schouten centraal achterin, waardoor de Braziliaan op de bank moest plaatsnemen. Tegen Vitesse kan de verdediger vermoedelijk weer rekenen op een basisplaats.

Artikel gaat verder onder video

Voor Schouten zou dit betekenen dat hij weer als controleur op het middenveld zal spelen naast Joey Veerman. Mauro Júnior, die vorige week naast Veerman speelde, zal vanwege zijn goede spel de laatste tijd niet worden geslachtofferd. De Braziliaan speelt zaterdag waarschijnlijk als meest vooruitgeschoven middenvelder, waarmee Til op de bank zou belanden.

In de voorhoede heeft Peter Bosz geen beschikking over Noa Lang en Ricardo Pepi. Hirving Lozano keert wel terug in de wedstrijdselectie na een blessure, maar zal vermoedelijk op de bank beginnen. Daardoor zullen de Eindhovenaren met dezelfde aanval aantreden als een week geleden.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Mauro Júnior; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Arcus, Isimat-Mirin Hendriks, Pinto; Tielemans, Aaronson, Meulensteen; De Regt, Buitink, Kozlowski.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV heeft versterking op het oog en aast op multifunctionele speler van FC Utrecht

PSV ziet een verdediger annex verdedigende middenvelder van FC Utrecht als potentiële versterking voor volgend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen