Fans van Arsenal proberen Manchester City wakker te houden, staan bij verkeerd hotel

14 mei 2024, 16:11
Foto: © Imago

Fans van Arsenal hebben in de nacht van maandag op dinsdag geprobeerd vuurwerk af te steken bij het hotel waar de selectie van Manchester City overnachtte. Achteraf bleek dat de supporters hun research niet goed hadden gedaan, waardoor ze bij een hotel stonden waar geen enkele speler van de titelconcurrent was.

Dinsdagavond staat in Londen het duel tussen Tottenham Hotspur en Manchester City op het programma. Voor Arsenal levert dit een vreemde situatie op, want bij een zege van de aartsrivaal zullen the Gunners de strijd om de landstitel op de laatste speeldag volledig in eigen hand hebben wanneer ze Everton ontvangen.

Artikel gaat verder onder video

Bij een gelijkspel dinsdagavond zullen de titelconcurrenten met hetzelfde puntenaantal en een doelsaldo dat dicht bij elkaar ligt de laatste wedstrijd in gaan, terwijl Arsenal bij een zege van Manchester City op Tottenham afhankelijk is van het resultaat van the Citizens in het laatste duel met West Ham United.

Om de kans op een nederlaag voor Manchester City te vergroten, had een groepje Arsenal-fans besloten om vuurwerk af te steken bij het hotel waar zij dachten dat de ploeg van Pep Guardiola verbleef. De volgende ochtend bleek dat de groep fans hun onderzoek niet goed had gedaan, want de regerend landkampioen reisde pas op dinsdagochtend richting de Engelse hoofdstad.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Messi geeft voetballes: Argentijn geeft vijf assists en breekt meerdere MLS-records

Lionel Messi en Luis Suarez hebben laten zien nog altijd enorm belangrijk te kunnen zijn op het veld.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hersenloze zijn er in alle kleuren en nationaliteiten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen