Tjaronn Chery vertrekt met bos bloemen op zak uit Nijmegen en tekent bij nieuwe club

26 mei 2024, 15:38   Bijgewerkt: 26 mei 2024, 19:40
Foto: © Imago

Royal Antwerp FC heeft de komst van Tjaronn Chery zondagmiddag bevestigd. De aanvallende middenvelder heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend bij de club van (de afzwaaiende) trainer Mark van Bommel. Chery was transfervrij na zijn contractontbinding bij Maccabi Haifa.

De routinier, 35 jaar, speelde in de tweede seizoenshelft van 2023/24 op huurbasis voor NEC. Donderdag speelde hij zijn laatste wedstrijd voor de club, in de play-offs om Europees voetbal tegen Go Ahead Eagles (1-2 nederlaag).

Artikel gaat verder onder video

Vrijdag werd in Nijmegen het seizoen afgesloten, waarbij de spelers die niet meer terugkeren in Nijmegen een bos bloemen overhandigd kreeg. Zo ook Chery. "Ja hij heeft een bos bloemen gekregen, dus hij gaat vertrekken. De bekendmaking zal hij zelf doen, maar ik denk dat het voor 99,9 procent zeker is dat hij niet blijft", liet trainer Rogier Meijer weten.

NEC huurde de spelmaker van Maccabi Haifa, maar enkele weken geleden bevestigde Chery dat hij zijn contract bij de Israëlische club heeft laten ontbinden. De Nijmegenaren waren in gesprek met de middenvelder over een langer verblijf, maar hadden daarbij dus te zware concurrentie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vier Eredivisieclubs wachten zelfde soort ineenstorting als Vitesse: ‘Serieuze zorgenkindjes’

Net als Vitesse zijn er nog vier andere clubs in de Eredivisie die een ‘riskant beleid voeren’. Het zou gaan om FC Utrecht, NEC, FC Volendam en Fortuna Sittard.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen