‘Ten Hag ziet toptarget mogelijk vertrekken naar Chelsea, dat vaart wil maken’

13 juni 2024, 16:38
Foto: © Imago

Erik ten Hag kan mogelijk een streep zetten door de komst van toptarget Michael Olise. Chelsea heeft namelijk volgens Fabrizio Romano contact opgenomen met Crystal Palace voor verdere details over de afkoopsom van de Franse buitenspeler. 

Romano wist begin mei te melden dat Manchester United Olise ook op de korrel heeft, maar dat voor een transfer diep in de buidel getast zou moeten worden. Naar verluidt bedraagt de afkoopsom van de 22-jarige smaakmaker van Crystal Palace zo'n zeventig miljoen euro. Olise is echter ook een toptarget voor Chelsea, dat aan The Eagles toestemming gevraagd heeft om te praten met Olise. 

Artikel gaat verder onder video

Hoewel het geen gelopen race is en er meerdere clubs geïnteresseerd zijn, wil Chelsea nu toch spijkers met koppen slaan. Olise speelde afgelopen seizoen negentien wedstrijden voor Crystal Palace en was daarin goed voor tien doelpunten en zes assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Erik ten Hag haalt verwoestend uit naar Ajax: 'Schandalig, zó dom'

Erik ten Hag is bijna twee jaar later nog altijd niet te spreken over de manier waarop Ajax is omgegaan met Marc Overmars. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ten Hag is makkelijk met geld uitgeven van een ander 70 miljoen voor net zo’n topper als Anthony vermoedelijk! Dat deze jongen voor Chelsea kiest is ook niet vreemd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen