Rat Chris Woerts voorspelt Nederland - Frankrijk, Van der Gijp komt niet meer bij

21 juni 2024, 11:15   Bijgewerkt: 21 juni 2024, 11:45
Foto: © Talpa

De mannen van Vandaag Inside Oranje hebben heel hard moeten lachen om een nieuwe rubriek van Chris Woerts en Tom Staal, 'De knaagdieren van Chris'. In die rubriek voorspelt een rat een aankomende wedstrijd, in dit geval Nederland - Frankrijk van vrijdagavond.

Woerts komt eerst met een eigen voorspelling voor het belangrijke tweede duel van de mannen van Ronald Koeman. "Kansloos. We gaan een hele moeilijke wedstrijd tegemoet." Iets later worden er wat ratten aan de camera getoond, die voorspellende gaven zouden moeten hebben. Woerts vertelt dat er een hele bijzondere rat bijzit, namelijk een genderneutrale. "Ik denk dat het heel goed is om de eerste genderneutrale rat de voorspelling te laten doen." Vervolgens zien we een rat door een soort doolhof rennen, totdat het moet kiezen tussen de Nederlandse en Franse vlag. De Franse driekleur krijgt de voorkeur van het beestje.

Artikel gaat verder onder video

Tijdens en na het fragment lachen de gasten van Vandaag Inside Oranje zich helemaal stuk, vooral René van der Gijp komt niet meer bij. "Hoe die Kees (de naam van de rat, red.) zo over dat randje heen kijkt, dat vind ik goed!"

Zie het fragment hieronder.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Genee weigert bekende gast bij Vandaag Inside: 'Hij komt nooit meer aan tafel, het is klaar'

Wilfred Genee zal één politicus nooit uitnodigen als tafelgast bij Vandaag Inside.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen