Twente-coach vreest omschakeling Heerenveen

25 september 2013, 16:09   Bijgewerkt: 25 september 2013, 16:27

FC Twente gaat donderdagavond op bezoek bij SC Heerenveen. Inzet van het duel is een plaats in de derde ronde van de KNVB Beker. Coach Michel Jansen verwacht dat zijn ploeg een lastige avond krijgt. "Er zijn makkelijkere tegenstanders om het bekertoernooi tegen te beginnen."

"Heerenveen heeft een ploeg met de nodige individuele kwaliteiten en is levensgevaarlijk in de omschakeling. We hebben in de competitie al tegen hen gespeeld, en ik verwacht eenzelfde soort duel", aldus de oefenmeester op het perspraatje daags voor de wedstrijd. De ontmoeting eind augustus eindigde in 1-1: Twente wist toen in de slotfase een punt te redden, terwijl Heerenveen niet over topscorer Alfred Finnbogason kon beschikken. "We zullen nu rekening met hem moeten houden. Hij is een gevaarlijke spits."

De keuzeheer moet het in het Abe Lenstra Stadion stellen zonder de geschorste Luc Castaignos. Ook Quincy Promes zit niet bij de wedstrijdselectie. Jansen: "Quincy heeft last van zijn knie door een ongelukkige botsing met doelman Remco Pasveer afgelopen zaterdag. De wedstrijd tegen Heerenveen komt voor hem te vroeg." Welke spelers als vervangers binnen de lijnen gaan verschijnen, wilde Jansen nog niet verklappen. "Er staat nog een afsluitende training op het programma. Dan weten we hoe iedereen ervoor staat en kunnen we een beslissing maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen