Van de Pavert tekent voor drie seizoenen bij PEC Zwolle

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 mei 2016 – PEC Zwolle heeft vlak na de komst van Feyenoorders Anass Achahbar en Calvin Verdonk opnieuw een slag geslagen op de transfermarkt. De bekerwinnaar van 2014 neemt Ted van de Pavert over van De Graafschap. De 24-jarige verdediger tekent een contract voor drie seizoenen in het IJsseldeltadion, weet FCUpdate.nl.

Van de Pavert tekent voor drie seizoenen bij PEC Zwolle

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van de Pavert had een aflopend contract bij De Graafschap en PEC Zwolle is er dus in geslaagd om de centrumverdediger transfervrij op te pikken bij de Superboeren. De lange verdediger kwam in het voorbije seizoen tot 28 competitieduels, waarin hij tweemaal trefzeker was.

Voor De Graafschap betekent het vertrek van Van de Pavert dat het op zoek moet naar een nieuw centraal verdedigingsduo, aangezien Robin Pröpper ook al de deur van de Vijverberg achter zicht dichttrekt. Het defensieve maatje van Van de Pavert heeft zich verbonden aan Heracles Almelo.

Van de Pavert kijkt terug op een teleurstellend optreden in de play-offs om promotie/degradatie. Met De Graafschap ging hij in de finaleronde ten onder tegen Go Ahead Eagles. In de uitwedstrijd liep de verdediger al vroeg tegen een rode kaart aan, waardoor de Eagles konden uitlopen naar een 4-1 overwinning.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd