NAC Breda huurt drie spelers van Manchester City

24 juni 2017, 15:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NAC Breda huurt voor komend seizoen drie spelers van Manchester City, waarmee het een samenwerkingsverband heeft. Thierry Ambrose, Paolo Fernandes en Pablo Mari Villar voegen zich bij de selectie van de promovendus.

Ambrose is een 20-jarige aanvaller uit Frankrijk die sinds 2013 in de jeugdopleiding van Manchester City actief is. Hij is ook jeugdinternational van zijn land. Fernandes (18) maakte eveneens in 2013 de overstap naar Manchester City. De aanvallende middenvelder uit Spanje kwam daarvoor uit voor de Real Zaragoza-jeugd. Mari stond eerder onder contract bij Real Mallorca en Gimnàstic, alvorens hij vorig jaar naar Manchester City ging. Afgelopen seizoen speelde de 23-jarige Spaanse verdediger op huurbasis voor Girona, waarmee hij promotie naar La Liga afdwong.

"Thierry, Pablo en Paolo zijn drie zeer getalenteerde spelers die passen in het plaatje dat wij voorafgaand aan het seizoen hebben geschetst", zegt technisch directeur Hans Smulders van NAC op de clubwebsite. "Voor Thierry en Paolo geldt dat zij wekelijks uitblinkers zijn bij het EDS van Manchester City (de hoogste jeugdploeg van de club, red.) en Pablo is al meer ervaren en heeft al flink wat wedstrijden gespeeld in Spanje. Voor alle drie geldt dat zij met hun specifieke kwaliteiten een substantiële bijdrage kunnen leveren aan ons elftal. We zijn daarom ook zeer verheugd dat ze komend seizoen voor NAC spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen