'Spieren voor Spieren' nieuw goede doel op shirt van Excelsior

16 november 2017, 14:22

Excelsior speelt de rest van dit seizoen met de naam van Spieren voor Spieren op de shirts. De ruimte op het tenue van de eredivisionist wordt beschikbaar gesteld door hoofdsponsor DSW Zorgverzekeraar. Het goede doel is de opvolger van 'Support Casper', die tot dit moment voorop het shirt stond.

Op 17 december, tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, zullen de spelers de nieuwe shirts voor het eerst dragen. "Dit is voor ons een manier om aan naamsbekendheid te doen en tegelijkertijd iets te doen voor de maatschappij en de gezondheidszorg in het bijzonder", aldus Chris Oomen, bestuursvoorzitter van DSW op de website van Excelsior.

Spieren voor Spieren is een stichting die zit inzet voor kinderen met een spierziekte. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Maar ook aan hulpmiddelen en mooie evenementen die een beetje geluk brengen voor kinderen met een spierziekte en hun gezinnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen