Voorlopig is er stilte voor de transferstorm bij ADO Den Haag

29 mei 2018, 09:22

Bij ADO Den Haag is het vooralsnog erg rustig als het gaat om definitieve transers, toch gebeurt er momenteel van alles rondom de club. Vooral voor topscorer Bjorn Johnsen en verdediger Wilfried Kanon is veel interesse, bevestigt technisch manager Jeffrey van As. "Concreet is echter nog geen enkele club geworden", vertelt hij.

Dat doet hij in gesprek met Omroep West. Ook aanvaller Sheraldo Becker en uitblinker Nasser El Khayati staan in de belangstelling (ook nog niet concreet, overigens), terwijl de club met de jeugdigde Indy Groothuizen juist een overeenkomst heeft voor een nieuw contract. Derde keeper Tim Coremans zou op zijn beurt juist liever vertrekken uit de Hofstad, om weer minuten te maken. 

Een hoop drukte dus voor Van As, die bovendien nog op jacht moet naar een nieuwe rechtsback nadat Tyronne Ebuehi definitief naar Benfica trok. Julian Ryerson wordt genoemd in de Noorse media, maar volgens Omroep West weten ze in Den Haag en omstreken nog niets van de bij de Viking FK actieve Noor.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen