Ten Hag spreekt van 'prima scenario' na overwinning

21 oktober 2018, 08:56

Ajax kende geen enkel probleem in Friesland op bezoek bij sc Heerenveen. De Amsterdammers wonnen met 0-4 en kwamen ongeschonden uit de laatste test voor het Champions League-duel met Benfica. Trainer Erik ten Hag is tevreden: "Wij scoren op de juiste momenten."

De oefenmeester is tevreden over de manier waarop zijn ploeg de wedstrijd heeft 'doodgemaakt'. Tegen FOX Sports beweert hij dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. "Zo ziet het er wel uit, maar wij scoren op de juiste momenten. We scoren de 0-2 vlak voor rust, dan is de wedstrijd gelopen. Dat is een prima scenario."

Over de uitslag is Ten Hag niet helemaal tevreden. "0-4 winnen is prima. We hadden er wel meer moeten scoren. We staan snel op 0-4, dan moet je er gewoon meer maken. Het doelsaldo kan een bepalende factor zijn dit seizoen."

Pluspunt van de wedstrijd in het noorden was het meespelen van Kasper Dolberg. De jonge Deen scoorde net als in de thuiswedstrijd tegen AZ weer voor de Amsterdammers. "Het was een echte spitsengoal. Hij voelde zich niet helemaal lekker, maar als je zo kan scoren valt daar weinig van te merken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen