Wijnaldum op de bank in Supercup, Chelsea's Kante fit genoeg

14 augustus 2019, 19:57   Bijgewerkt: 14 augustus 2019, 20:02

Liverpool-speler Georginio Wijnaldum begint in de Europese Supercup tegen Chelsea woensdagavond op de bank. De Nederlander ziet dat Fabinho, James Milner en Jordan Henderson de voorkeur krijgen op middenveld van The Reds. Landgenoot Virgil van Dijk begint uiteraard wel in de basis centraal achterin. 

Verder ontbreekt keeper Alisson Becker zoals verwacht bij Liverpool: hij wordt in het doel vervangen door nieuweling Adrian. Tevens begint ook Roebrto Firmino op de bank: hij moet Alex Oxlade-Chamberlain - die voor het eerst sinds de Champions League-finale van 2018 weer een basisplaats heeft na zijn zware blessure - voor zich dulden in de opstelling. Linksachter krijgt Joe Gomez de voorkeur boven Trent Alexander-Arnold. Talent Ki-Jana Hoever zit naast Jürgen Klopp op de bank.  

Chelsea

Opponent Chelsea begint ook met een aantal wijzigingen ten opzichte van het met 4-0 verloren duel met Manchester United. Mason Mount en Ross Barkley beginnen anders dan afgelopen zondag op de bank: N'Golo Kante - hij is weer fit - beginnen in de ploeg van Frank Lampard. Ook talent Tammy Abraham is gepasseerd ten faveure van Olivier Giroud, terwijl Christian Pulisic - tegen United nog invaller - ook start.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen