Eerste Divisie: Excelsior, Volendam, TOP en Helmond doen zaken

2 september 2019, 21:01

Ook clubs uit de Eerste Divisie doen volop zaken op Deadline Day. Excelsior, FC Volendam, TOP Oss en Helmond Sport hebben maandagavond nieuwe spelers gepresenteerd. Zo huurt Volendam Jelle Duin van AZ en keert oud-Ajacied Danzell Gravenberch (op archiefbeeld) bij TOP Oss terug op de Nederlandse velden.

Duin is een twintigjarige aanvaller van Jong AZ, waarvoor hij in 43 duels 5 keer scoorde. De Alkmaarders laten hem dit seizoen rijpen bij Volendam, dat niet over een optie tot koop beschikt. TOP Oss versterkte zich met Gravenberch en Chovanie Amatkarijo. De 25-jarige Gravenberch speelde in het verleden voor Jong Ajax, NEC, Universitatea Cluj (Roemenië), FC Dordrecht, Reading en Roeselaere. Amatkarijo komt over van ADO Den Haag. De twintigjarige aanvaller speelde vorig seizoen op huurbasis voor RKC Waalwijk.

Excelsior haalt spits, Helmond legt keeper vast

Excelsior heeft met Stijn Meijer (19) een nieuwe spits. De Kralingers nemen hem over van competitiegenoot Almere City. Excelsior had Meijer al een tijdje in het vizier, maar dacht de club door de degradatie aanvankelijk geen kans te maken. Gesprekken met algemeen directeur Ferry de Haan en trainer Ricardo Moniz overtuigden hem alsnog.

Helmond Sport voegt met Senne Vits alsnog een keeper toe aan de selectie. De Brabanders dachten Stan van Bladeren van Ajax een nieuwe doelman te hebben, maar door die overgang ging een streep. Daardoor moest Helmond doorschakelen en kwam de club uit bij de 23-jarige Vits. De Belg komt over van Lierse Kempenzonen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen