ADO legt Muringen vast, FC Twente voegt Bezema toe aan RvC

1 oktober 2019, 15:03

ADO Den Haag heeft de twintigjarige verdediger Dehninio Muringen vastgelegd. De achterhoedespeler tekent een contract voor twee jaar, met de optie voor nog een extra seizoen. De oud-jeugdspeler van ASV De Dijk, Zeeburgia, Ajax en FC Utrecht maakte zijn officiële debuut nog niet, maar zat wel al meermaals bij de wedstrijdselectie en maakt deel uit van het eerste team. 

Door het tussentijdse vertrek van sterkhouder Wilfried Kanon is er bovendien extra ruimte onstaan voor de verdediger. "Dehninio is een jongen waarin we toekomst zien. Hij manifesteerde zich vorig jaar overtuigend in Jong ADO Den Haag en laat dit seizoen zien dat hij een volwaardig lid van de eerste selectie is", aldus technisch directeur Jeffrey van As.

FC Twente voegt Bezema toe aan RvC

FC Twente heeft Marike Bezema (43) toegevoegd aan de Raad van Commissarissen. Daarmee is de RvC in Enschede met verder Dennis Schipper, Koen Groenewold en Frans Weghorst bijna op volledige sterkte, maar het is wel de bedoeling dat er nog één persoon bijkomt in de nabije toekomst.

Dat laat FC Twente weten via het clubkanaal. In het dagelijks leven is Bezema actief als afdelingshoofd Strategie en Beleid bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDOD). "Ik wil mij inzetten om, uiteraard samen met de andere RvC-leden, een bijdrage te leveren aan een goed fundament onder FC Twente."

PEC Zwolle naar Mijas

Komende winter reist PEC Zwolle voor het trainingskamp voor het vijfde jaar op rij af naar Zuid-Spanje, dat schrijft De Stentor. In Mijas, tussen Marbella en Malaga, was de club uit Overijssel de afgelopen vijf jaar ook actief in de winterstop en zal ditmaal ook overwinteren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen