Pereiro maakt rentree in verloren oefenwedstrijd PSV

9 oktober 2019, 15:31   Bijgewerkt: 9 oktober 2019, 15:50

Gaston Pereiro heeft zijn rentree gemaakt bij PSV. De Uruguayaan had woensdagmiddag een basisplaats in het verloren oefenduel met Waasland-Beveren (0-1). Door een sleutelbeenbreuk kwam hij dit seizoen nog nauwelijks in actie.

Pereiro speelde dit seizoen slechts twee wedstrijden. Begin augustus brak de Zuid-Amerikaan zijn sleutelbeen, juist op het moment dat hij zich aan het terugknokken was in de basis van PSV. In de periode daarvoor leek Pereiro te verkassen naar Spartak Moskou, maar stak zaakwaarnemer Paco Casal een stokje voor de transfer. De situatie met Pereiro's aflopende contract is er nog steeds, maar de stylist hoeft niet te vrezen dat PSV hem op een zijspoor zet.

Lees ook: 'PSV vangt wéér bot bij Pereiro

Naast Pereiro stond ook Ibrahim Afellay woensdag in de basis. Het wachten is nog steeds op zijn rentree in de Eredivisie. Verder deed Mark van Bommel onder meer een beroep op Lars Unnerstall, Toni Lato, Daniel Schwaab en Ryan Thomas. Zij konden een oefennederlaag niet voorkomen. Door een doelpunt van Din Sula wonnen de Belgen, waar voormalig sc Heerenveen-middenvelder Yuki Kobayashi meespeelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen