Bijna geplaatste Belgen gaan komende wedstrijden rouleren

9 oktober 2019, 20:18

België kan zich donderdag als eerste land plaatsen voor het EK van volgend jaar. Bij een overwinning op San Marino zijn de Rode Duivels verzekerd van deelname aan de eindronde. Gaat het donderdag tegen alle verwachtingen toch mis, dan kunnen de Belgen hun EK-ticket zondag in Kazachstan veiligstellen.

Roberto Martínez beseft dat hij in een luxepositie zit. De bondscoach zal derhalve niet te veel van zijn spelers vragen. Onder meer Romelu Lukaku zal slechts één van de komende twee wedstrijden spelen. "Als Romelu na de training vanavond fit is, dan speelt hij donderdag tegen San Marino", wordt Martínez geciteerd door Sporza.

"Ook andere spelers zoals Meunier, Castagne, Witsel en T. Hazard zullen slechts één van de twee matchen spelen. We willen de inspanningen verdelen en ik zal dus veel spelers gebruiken", verklapt de bondscoach. België staat in Groep I op achttien punten uit zes wedstrijden en heeft liefst elf punten voorsprong op nummers drie en vier Kazachstan en Cyprus. Nummer twee Rusland volgt op drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen