PSV op eigen initiatief om tafel met boze supporters

9 november 2019, 12:40

PSV heeft zaterdagochtend gesproken met afgevaardigden van diverse supportersgroeperingen. Directeur Toon Gerbrands, trainer Mark van Bommel en technisch manager John de Jong stonden de fans te woord en bespraken de huidige sportieve malaise. PSV nodigde de achterban zelf uit.

Gerbrands noemt het onderhoud een 'kleedkamergesprek' waarin de partijen hun zorgen uitten. Supporters gaven onder andere aan de passie te missen in het spel van PSV. "Er zijn zaterdag echt dingen uitgesproken naar elkaar",  laat Gerbrands weten aan Omroep Brabant. Ook ging PSV in op inhoudelijke vragen. "We hebben bijvoorbeeld gevraagd of Van Bommel niet te snel de overstap vanuit de jeugd naar het eerste heeft gemaakt en waarom de keuze voor de aanvoerder zo gemaakt is", zegt Frits Bovers, voorman van supportersgroepering Fans United, tegen het [a,https://www.ed.nl/psv/psv-komt-met-charme-offensief-en-praat-met-bezorgde-supporters-over-de-crisis~a3799d79/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter,_blank,Eindhovens Dagblad].

Maak kans op een PSV-shirt met ALLE handtekeningen erop!

Uiteindelijk is het woord aan de spelers, die zondag moeten winnen bij Willem II. "Mag het een keer? De huidige resultaten passen helemaal niet bij PSV en het is in ieder geval goed dat ook de leiding zich daarvan bewust is en erover wil praten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen