'Feyenoord kreeg nul op rekest voor huren van Openda'

15 januari 2020, 08:02   Bijgewerkt: 15 januari 2020, 08:31

Feyenoord hoopte Loïs Openda te huren van Club Brugge. De aanvaller is bij de Belgische koploper geen vaste waarde en vooral invaller en de Rotterdammers hoopten te profiteren van die situatie. Toch heeft technisch directeur Frank Arnesen nul op rekest gekregen: het talent mag - in elk geval voorlopig - niet vertrekken.

Dat schrijft Het Nieuwsblad althans. Daarmee krijgt de zoektocht van een spits voor Feyenoord een volgend hoofdstuk, aangezien Dick Advocaat meermaals aangaf dat er een concurrent voor Nicolai Jørgensen bij moet komen in de winterstop. Met het vertrek van Liam Kelly en de aanstaande gang van Kenneth Vermeer naar Amerika wordt er in elk geval budget vrijgemaakt. Ook Wouter Burger (verhuur) en Yassin Ayoub mogen in elk geval nog vertrekken, terwijl er ook belangstelling is voor Renato Tapia.

Lees ook: Advocaat wil aankopen ondanks knappe oefenzege

In de jacht naar een nieuwe aanvaller heeft Feyenoord naar verluidt ook de Slowaak Robert Bozenik in het vizier, terwijl ook de Rus Aleksandr Kokorin op het lijstje stond. Laatstgenoemde is echter gewoon met zijn club Zenit Sint-Petersburg meegegaan op trainingskamp, waardoor een overgang voorlopig niet aan de orde is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen