AZ krijgt vergunning en mag bouwen aan nieuw stadiondak

12 maart 2020, 13:36

Goed nieuws voor AZ. De Alkmaarders hebben van de gemeente Alkmaar een vergunning gekregen voor de bouw van het nieuwe stadiondak. De bouw daarvan begint komende zomer.

In augustus vorig jaar stortte een deel van het dak van het AFAS Stadion in. Daarna moest AZ de situatie herstellen en inmiddels kan het alweer denken aan de bouw van een nieuw dak. "Tijdens het bouwproces gaat de gemeente, vanuit zijn toezichthoudende rol, in goed overleg met AZ nauwkeurig toezien op de veiligheid van het nieuwe dak", laat AZ bij monde van algemeen directeur Robert Eenhoorn weten.

"We zijn blij met het besluit van de gemeente Alkmaar. Deze vergunning stelt ons in staat door te gaan met het bouwen aan een optimaal, veilig en comfortabel voetbalstadion voor onze supporters. Voor ons heeft de veiligheid van supporters in de afgelopen periode voorop gestaan en we zijn verheugd dat we daar nu weer een nieuwe stap in kunnen zetten. We hopen dat de vergunningverlening een goede stap is op weg naar een echte samenwerking."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen