Tadic ziet steeds meer spelers vertrekken: "Natuurlijk mis ik hen"

11 september 2020, 08:50

Van de succesploeg van het seizoen 2018/2019 blijft bij Ajax steeds minder over. De Amsterdammers namen deze zomer afscheid van Hakim Ziyech, Joël Veltman en Donny van de Beek en dus vertrekken er steeds meer spelers van de eerder zo succesvolle formatie. Dusan Tadic is er nog wel en mist zijn oude maatjes af en toe.

Met name met Ziyech had Tadic een uitstekende band. "Natuurlijk mis ik hen, maar dat geldt ook voor iemand als Joël Veltman", vertelt de aanvoerder aan Voetbal International. "We hebben veel samen meegemaakt, het mooie jaar in Europa heeft van dat team een speciale groep gemaakt. Inmiddels zijn jongens als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Lasse Schöne vertrokken, en nu zij weer... Maar dat gebeurt in het voetbal, andere spelers vullen die plekken dan weer in."

Ajax begint zondag tegen Sparta aan een nieuw Eredivisie-seizoen. Tadic heeft er vertrouwen in. "De voorbereiding verliep goed, we hebben echt veel en goed kunnen trainen, goede wedstrijden gespeeld, en je merkt dat iedereen hunkert naar de bal. Naar wedstrijden die er weer echt om gaan. Dat is gewoon veel te lang geleden", vindt de aanvaller. "In de voorbereiding op het seizoen hebben we ook veel tijd gehad om te trainen en het is fijn dat je in de wedstrijden al merkt dat er weer groei zit in deze ploeg."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen