'United niet concreet voor Sulemana, Ajax bracht bod uit'

20 mei 2021, 13:23

Het is nog altijd de vraag waar de toekomst van Kamaldeen Sulemana ligt. De smaakmaker van FC Nordsjaelland staat in de belangstelling van onder meer Ajax en Manchester United. Volgens de Italiaanse transferkenner Fabrizio Romano hebben de Amsterdammers al een bod uitgebracht op de aanvaller, terwijl het vooralsnog stil blijft vanuit Manchester.

De 19-jarige Sulemana wordt de laatste weken in verband gebracht met verschillende clubs. De buitenspeler is bezig aan zijn tweede seizoen bij Nordsjaelland en was dit voetbaljaar goed voor tien doelpunten en acht assists in 29 officiële optredens. De international van Ghana heeft in het Farum Park een contract tot 31 december 2024 en dus willen de Denen een flink pak geld zien.

Eerder werd door onder meer The Sun al geschreven dat Nordsjaelland minimaal twaalf miljoen euro hoopt te ontvangen. Dat is voor United in ieder geval geen probleem. De Engelse grootmacht zou 17.5 miljoen op tafel willen leggen, maar heeft dus nog geen officieel bod uitgebracht. Dat schijnt Ajax wel te hebben gedaan, al is het de vraag welk bedrag Marc Overmars voor de speler over heeft.

Ajax lijkt in ieder geval serieus in de race te zijn, aangezien Overmars onlangs al een wedstrijd van Sulemana heeft bekeken. Daarnaast is het een voordeel dat Mohammed Kudus een goede vriend is van de speler van Nordsjaelland. "Hij heeft alles en past goed bij Ajax. Hij kan doelpunten maken en assists geven. Ik denk dat hij de perfecte speler is voor Ajax", vertelde Kudus bij ESPN.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen