Gorter hint met Instagram-post op transfer naar Ajax

22 mei 2021, 12:37

Als het aan Jay Gorter ligt, vindt zijn transfer naar Ajax gewoon doorgang. Dat liet hij blijken met een Story op Instagram. Daar plaatste hij een oude foto van zichzelf als kind in Ajax-shirt in de Arena. 'Kleine jongens met een droom', schreef hij er met een knipoog bij.

Dat Gorter interesse heeft om de stap naar Ajax te maken, is geen verrassing. De talentvolle keeper van Go Ahead Eagles lijkt na een erg succesvol seizoen in de Keuken Kampioen Divisie (hij bereikte het recordaantal van 25 clean sheets) klaar voor een volgende stap. Aangezien hij als jeugdspeler al enkele jaren bij Ajax speelde, zou een dergelijke transfer een logische zijn.

Ajax zelf maakte er ook geen geheim van interesse te hebben en dus leek een transfer in de maak, maar volgens De Telegraaf kwamen de onderhandelingen vrijdag stil te liggen. Reden was de 'lachwekkend' hoge vraagprijs van Go Ahead Eagles. Waar Vitesse naar verluidt slechts 750.000 euro hoefde te betalen voor de twintigjarige keeper, vroeg de club aan Ajax het driedubbele. 

Of de Instagram-post van Gorter betekent dat er schot in de zaak zit, is de vraag. In ieder geval lijkt de keeper zelf nog altijd zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Amsterdam. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen