Sulemana bevestigt: "Ajax heeft een bod uitgebracht"

25 mei 2021, 08:43   Bijgewerkt: 25 mei 2021, 09:00

De interesse van Ajax in de Ghanese vleugelaanvaller Kamaldeen Sulemana is zeer concreet. Dat was al duidelijk, maar is nu ook bevestigd door de speler zelf. De aanvaller gaf toe dat hij zijn laatste wedstrijd voor FC Nordsjaelland erop had zitten en dat Ajax een bod had uitgebracht. 

Dat deed Sulemana na de met 2-0 verloren wedstrijd tegen Brøndby IF, dat zich daarmee overigens tot kampioen van Denemarken kroonde. "Ja, dit was waarschijnlijk mijn laatste wedstrijd in Denemarken", zei hij tegenover het Deense BT. "Maar we hebben nog geen definitieve beslissing genomen. We moeten afwachten."

De pas negentienjarige Sulemana werd het afgelopen seizoen nadrukkelijk gevolgd door de Europese top. Ook Manchester United en Liverpool zouden belangstelling hebben, maar Ajax is vooralsnog de enige club die ook geboden heeft. Dat bevestigde Sulemana zelf. "Ik weet dat er een bod is uitgebracht door Ajax. Dat is alles wat ik kan zeggen."

Twee schorsingen waren dit seizoen de enige reden dat Sulemana niet alles speelde. In de twintig competitiewedstrijden waarin hij wel in actie kwam, scoorde hij vier keer en leverde hij zes assists. Trainer Flemming Pedersen was deze week nog zeer lovend over de Ghanees. Hij stelde dat Ajax een 'veilige stap' zou zijn, omdat de aanvaller ook de stap naar United en Liverpool aan zou kunnen. FC Nordsjaelland hoopt naar verluidt ruim dertien miljoen euro voor Sulemana te ontvangen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen