De Graafschap verlegt interesse, FC Dordrecht vindt nieuwe coach

4 juni 2021 – De Graafschap greep naast de komst van Darije Kalezic en werd gelinkt aan een samenwerking met Joseph Oosting, maar Peter Uneken zou de nieuwe topkandidaat zijn om de opvolger te worden van de eerder ontslagen Mike Snoei. De oefenmeester die deze zomer vertrekt bij Jong PSV heeft het eerste gesprek met de clubleiding al achter de rug.

De Graafschap verlegt interesse, FC Dordrecht vindt nieuwe coach

Dat schrijft Omroep Gelderland althans. Er komt normaliter nog een tweede gesprek, waarin ook gekeken wordt of De Graafschap kan voldoen aan de financiële eisen van de voormalig verdediger. Als dat het geval is, staat niets een akkoord meer in de weg, maar dat zou pas op z'n vroegst begin volgende week in kannen en kruiken kunnen zijn.

Mocht er in het tweede gesprek of door de financiële eisen wel een kink in de kabel komen, schuift de club mogelijk door naar Adrie Poldervaart. Omdat Oostingh volgens het regionale medium voor RKC Waalwijk gaat kiezen, is ook de rechterhand van Danny Buijs bij FC Groningen in beeld. Net als Uneken heeft hij veel oog voor de jeugd, iets dat bij de nieuwe trainer zwaar meeweegt. 

Lees ook: 'RKC en De Graafschap jagen op dezelfde trainer'

FC Dordrecht heeft nieuwe coach te pakken
Bij Eerste Divisie-club FC Dodrecht kwam vrijdagmiddag ook trainersnieuws naar buiten, maar nog niet echt concreet. 'De afspraken zijn gemaakt en de contracten liggen klaar', schrijft de club over een nieuwe trainer én nieuwe technisch directeur. Maar beide namen worden pas bevestigd als de handtekeningen op papier staan en ook dat is pas volgende week het geval.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd