Giggs zou vrouw naakt uit hotelkamer hebben gezet na kopstoot

23 juli 2021, 19:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ryan Giggs ontkent de beschuldigingen die zijn ex-vriendin heeft gedaan aan zijn adres. De voormalig topmiddenvelder en huidig voetbaltrainer werd vrijdag ondervraagd in de rechtbank na de aantijgingen van afgelopen jaar. Giggs zou zijn ex-vriendin hebben mishandeld door haar hardhandig en naakt uit een hotelkamer te zetten.

Giggs' vriendin beschuldigde de oud-topspeler ervan te flirten met andere vrouwen. Volgens de vrouw heeft zij lichamelijk letsel hebben overgehouden aan de mishandeling. Ook heeft hij naar verluidt een kopstoot hebben uitgedeeld en de jongere zus van het slachtoffer hebben aangevallen. De ex-vriendin van Giggs luistert naar de naam Kate Greville.

Giggs ontkent alle beschuldigingen, ondanks het feit dat de aanklager zegt dat hij bedreigende e-mails zou hebben gestuurd. Het kostte het icoon van Manchester United zelfs het Europees kampioenschap. De bondscoach van Wales werd vanwege de beschuldigingen op non-actief gesteld, waardoor Robert Page tijdens het EK de honneurs waarnam.

Giggs behoort tot de beste spelers aller tijden van Manchester United. In 23 jaar kwam hij tot een recordaantal van 963 wedstrijden voor de topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen