PSG negeert ultiem Mbappé-bod Real Madrid, transfer Camavinga

31 augustus 2021, 20:06   Bijgewerkt: 31 augustus 2021, 20:41

Real Madrid heeft in de absolute slotfase van de transfermarkt nog een poging gedaan om Kylian Mbappé (22) tóch over te nemen van Paris Saint-Germain. De Spaanse topclub heeft 220 (!) miljoen euro geboden voor de aanvaller, die weg wil en wiens contract in 2022 afloopt. Toch zou er niet eens zijn gereageerd op het aanbod, waardoor een transfer niet mogelijk is.

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Sky Sports althans. Volgens het Engelse medium wilde De Koninklijke nog een laatste poging wagen om Mbappé nog in deze window over te nemen van PSG en daardoor bood het liefst zeventig miljoen euro meer dan bij het eerste bod, wat honderdvijftig miljoen euro bedroeg. Ondanks dat PSG weet dat zijn contract in 2022 afloopt, heeft het geen kink gegeven.

Paris Saint-Germain hoopt dat het Mbappé kan bewegen om zijn contract alsnog te verlengen in de hoofdstad van Frankrijk. De club gaat hem een mega-aanbieding doen om hem te overtuigen dat hij moet blijven. Mocht hij zijn verbintenis niet verlengen, loopt de club dus wel een enorm bedrag mis, want vanaf eind december mag hij onderhandelen met nieuwe werkgevers, waar hij dan gratis mag aansluiten vanaf volgend jaar juli.

Lees ook'Real rond met toptalent; deal Mbappé niet onmogelijk'

Camavinga wel al naar Real Madrid

Real Madrid haalde eerder op de slotdag van de transferwindow middenvelder Eduardo Camavinga al binnen. Het talent kwam over van Stade Rennes en voor hem werd zo'n 31 miljoen euro betaald, wat kan oplopen tot veertig miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen