'Juventus-directeur in gesprek met zaakwaarnemer Van de Beek'

9 oktober 2021, 23:45   Bijgewerkt: 9 oktober 2021, 23:51

Donny van de Beek lijkt in januari te mogen uitkijken naar een nieuw avontuur. De middenvelder komt ook dit seizoen maar mondjesmaat aan de bak bij Manchester United, maar heeft aan interesse van andere clubs niet te klagen.

Journalist Nico Schira - die vooral actief is in het Italiaanse voetbal - laat zaterdagavond via zijn Twitter-account weten dat er afgelopen dagen meerdere gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Juventus-directeur Federico Cherubini en Guido Albers, de zaakwaarnemer van Van de Beek. De Italiaanse grootmacht zou de oud-Ajacied in januari graag op huurbasis willen overnemen van Manchester United. Juventus zou daarnaast voornemens zijn om een optie tot koop in de deal op te nemen.

Lees ook: 'Italianen willen Van de Beek verlossen van United'

Juventus hoeft zich echter nog niet rijk te rekenen met de komst van Van de Beek, want de Nederlander zou tevens de mogelijkheid hebben om in de Premier League te blijven. Het deze week door kapitaalkrachtige investeerders uit Saoedi-Arabië overgenomen Newcastle United zou namelijk ook oren hebben naar de diensten van de middenvelder. Van de Beek kwam dit seizoen in slechts drie officiële wedstrijden in actie bij Manchester United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen