FC Barcelona op koopjesjacht: Onana en Mazraoui genoemd

14 oktober 2021 – FC Barcelona moet door de financiële problemen op zoek naar transfervrije spelers. Nadat deze zomer Memphis Depay, Eric Garcia en Sergio Agüero al werden binnengehaald, blijven de Catalanen om zich heen kijken naar 'gratis' voetballers. Volgens El Mundo Deportivo wordt ook in Amsterdam de situatie van Andre Onana en Noussair Mazraoui in de gaten gehouden.

FC Barcelona op koopjesjacht: Onana en Mazraoui genoemd

Dat schrijft het Catalaanse medium met het nieuws dat FC Barcelona in de komende zomer zich zal moeten richten op vooral transfervrije spelers. Eerder deze week werd Franck Kessié (AC Milan) al concreet gelinkt aan een gang naar Camp Nou. De sterkhouder van de Italiaanse grootmacht staat ook op deze lijst van transfervrije voetballers, die door de Catalanen zou worden gevolgd.

Daarop prijkt ook de naam van Onana en die van Mazraoui. Beide Ajacieden hebben een aflopend contract in de zomer van 2022. Met laatstgenoemde zijn de Amsterdammers weliswaar druk in onderhandeling om hem alsnog een nieuw contract aan te bieden, maar zaakwaarnemer Mino Raiola en Ajax zijn nog altijd niet tot een akkoord gekomen. Met Onana wordt geen nieuwe overeenkomst meer verwacht.

Niet alleen de twee spelers van Ajax worden genoemd door het medium, maar er is een heel overzicht van spelers die interessant zouden zijn voor FC Barcelona. Bij de keepers wordt bijvoorbeeld ook Sergio Asenjo (Villarreal) genoemd en bij de verdedigers Alessio Romagnoli (AC Milan) en César Azpilicueta (Chelsea). Verder zijn Paul Pogba (Manchester United), Gareth Bale (Real Madrid), Paulo Dybala (Juventus) en Ángel Di Maria (Paris Saint-Germain) grote namen op de lijst.

Ajax

gerelateerd