Schmidt na ongebruikelijke actie scheidsrechter: "Slim van hem"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 november 2021 – Voorafgaand aan het Europa League-duel tussen PSV en Sturm Graz deed de Poolse scheidsrechter Pawel Raczkowski iets opmerkelijks. Al in de catacombe maakte hij de spelers van de Eindhovense club duidelijk dat hij een sportieve wedstrijd van ze eiste.

Schmidt na ongebruikelijke actie scheidsrechter: "Slim van hem"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik heb jullie vorige wedstrijd gezien", zei Raczkowski tegen enkele PSV-spelers over de vorige ontmoeting in Oostenrijk, zo is te zien op beelden van Veronica Inside. "Jullie hebben tegen ze gevochten, niet op een goede manier. Ik verwacht een mooie voetbalwedstrijd." Daarna richtte hij zich nog specifiek op Carlos Vinicius: "Vooral jij met die ellebogen. Daar hou ik niet van."

Trainer Roger Schmidt hoorde achteraf over deze boodschap van de scheidsrechter en kon er wel om lachen. "Slim van de scheidsrechter", reageerde hij in gesprek met Veronica. "Ik heb geen ellebogen gezien vandaag, dus misschien kwam het daardoor."

Schmidt gaf na afloop van de 2-0 zege verder aan een goede wedstrijd gezien te hebben. "We deden het goed, waren heel soeverein. We hebben de wedstrijd gecontroleerd, doelpunten gemaakt en bijna niks weggegeven", vatte hij het uitstekende optreden van zijn ploeg samen.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd