Schmidt na ongebruikelijke actie scheidsrechter: "Slim van hem"

26 november 2021 – Voorafgaand aan het Europa League-duel tussen PSV en Sturm Graz deed de Poolse scheidsrechter Pawel Raczkowski iets opmerkelijks. Al in de catacombe maakte hij de spelers van de Eindhovense club duidelijk dat hij een sportieve wedstrijd van ze eiste.

Schmidt na ongebruikelijke actie scheidsrechter: "Slim van hem"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Ik heb jullie vorige wedstrijd gezien", zei Raczkowski tegen enkele PSV-spelers over de vorige ontmoeting in Oostenrijk, zo is te zien op beelden van Veronica Inside. "Jullie hebben tegen ze gevochten, niet op een goede manier. Ik verwacht een mooie voetbalwedstrijd." Daarna richtte hij zich nog specifiek op Carlos Vinicius: "Vooral jij met die ellebogen. Daar hou ik niet van."

Trainer Roger Schmidt hoorde achteraf over deze boodschap van de scheidsrechter en kon er wel om lachen. "Slim van de scheidsrechter", reageerde hij in gesprek met Veronica. "Ik heb geen ellebogen gezien vandaag, dus misschien kwam het daardoor."

Schmidt gaf na afloop van de 2-0 zege verder aan een goede wedstrijd gezien te hebben. "We deden het goed, waren heel soeverein. We hebben de wedstrijd gecontroleerd, doelpunten gemaakt en bijna niks weggegeven", vatte hij het uitstekende optreden van zijn ploeg samen.

PSV

gerelateerd