Genk vindt snel opvolger Van den Brom; Antonucci mag weg

8 december 2021, 11:29

KRC Genk heeft razendsnel een opvolger gevonden voor de ontslagen hoofdtrainer John van den Brom. De Belgische topclub heeft Bernd Storck gestrikt om de aanval op de bovenste plekken te heropenen. De 58-jarige Duitser was werkloos na zijn vertrek bij het Slowaakse Dunajska Streda.

Storck is geen onbekende in de Belgische competitie. Hij stond vanaf oktober 2019 al een paar maanden aan het roer bij Cercle Brugge. Daarvoor werkte hij bij Excelsior Moeskroen en was hij bondscoach van Kazachstan en Hongarije. In Duitsland vervulde hij jaren geleden een rol als assistent-coach bij Hertha BSC, VfL Wolfsburg en Borussia Dortmund. Bij Genk staat Carel Eiting onder contract.

Antonucci

Feyenoord is bereid om komende winter afscheid te nemen van Francesco Antonucci. De Belgische Italiaan werd vorig jaar voor twee miljoen euro losgeweekt bij FC Volendam, maar is er nog niet in geslaagd door te breken in Rotterdam-Zuid. Feyenoord staat komende winter open voor een verhuur van de middenvelder, weet Voetbal International.

Niet alleen Antonucci staat op de lijst om Feyenoord te verlaten. Ook Mark Diemers en João Texeira vervullen een bijrol in de Kuip. Zij zullen waarschijnlijk niet alle drie mogen vertrekken, omdat coach Arne Slot vooral in de breedte spelers mist.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen