De Ligt en Ziyech houden in laatste groepsduel de bank warm

8 december 2021, 17:55

De Champions League-avond wordt om 18.45 uur afgetrapt met de wedstrijden Juventus - Malmö FF en Zenit St. Petersburg - Chelsea. Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech zullen niet aan de aftrap verschijnen.

De Ligt ontbreekt in de basis bij Juventus voor het laatste groepsduel in de Champions League. Massimiliano Allegri kiest voor een defensie met Koni de Winter, Leonardo Bonucci en Daniele Rugani. Naast De Ligt zitten onder meer Giorgio Chiellini en Juan Cuadrado, Manuel Locatelli en Álvaro Morata op de bank. Juventus treedt dus niet met z'n sterkste elf aan.

Bij Chelsea moet Ziyech genoegen nemen met een plek op de reservebank. De voormalig speler van Ajax. Trainer Thomas Tuchel grijpt de wedstrijd tegen Zenit St. Petersburg aan om flink te rouleren. Ten opzichte van het duel met West Ham United van afgelopen weekend (3-2 verlies) hebben alleen Reece James, Andreas Christensen en Mason Mount hun basisplaats behouden.

Zowel Juventus als Chelsea heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. Beide clubs veroverden tot nu toe twaalf punten, maar op basis van het onderlinge resultaat gaat Chelsea aan kop. Wint de Engelse club in Rusland, dan is groepswinst een feit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen