'Pech voor Feyenoord en anderen: Vitesse blokkeert deal Bazoer'

5 januari 2022, 08:29

Feyenoord hoopte na het misgrijpen van Joey Veerman om bij Vitesse te winkelen, maar ook door de winterse komst van Riechedly Bazoer kan waarschijnlijk een streep. Hoewel Vitesse een fraai bedrag kan ontvangen voor de middenvelder die over een aflopend contract beschikt, lijkt het hem tot het einde van het seizoen te gaan behouden.

Dat meldt De Gelderlander. De krant schrijft dat Bazoer vanwege sportieve redenen deze winter niet te koop is. Naast Feyenoord zijn ook PSV en de Portugese clubs Benfica en Sporting Lissabon in de markt. Vitesse acht de aanwezigheid van Bazoer noodzakelijk om de ambities te behalen: de vierde plek in de Eredivisie, de bekerfinale bereiken en ver komen in de Conference League.

Lees ook: Feyenoord zet vol in op komst Bazoer

Bazoer speelt al sinds de aanstelling van coach Thomas Letsch een cruciale rol in het spel van de Arnhemmers. Een vervanger is voor het bedrag dat Bazoer zou opleveren niet te vinden. "Riechedly tikt een erg hoog niveau aan", aldus Letsch. "We willen met de gehele kern het nieuwe jaar in. Ik hoop niet alleen dat Riechedly blijft, ik ga ervan uit dat hij blijft."

Vitesse hanteert momenteel een vraagprijs van twee miljoen euro voor de 25-jarige Bazoer, die aan het einde van dit seizoen gratis op te pikken is. Op die manier hoopt de club potentiële kopers af te schrikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen