Joey Veerman legt uit waarom hij voor PSV heeft gekozen

5 januari 2022, 14:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joey Veerman heeft voor het eerst gereageerd op zijn overstap van SC Heerenveen naar PSV. De 23-jarige middenvelder verkaste voor een bedrag van rond de 5,5 miljoen euro naar Eindhoven, waar hij gaat spelen met rugnummer 23. Veerman is trots dat hij aan de slag gaat bij de top en kan niet wachten om aan zijn avontuur te beginnen.

"Ik ben heel blij om hier te zijn", reageert Veerman in gesprek met de clubmedia van PSV. "Het is allemaal heel snel gegaan, dat heeft PSV goed opgepakt. Deze week nam John de Jong (technisch directeur, red.) contact op met mijn zaakwaarnemers. Hij vroeg: hoe staat het ervoor met andere clubs? Kort daarna wilde de trainer mij bellen en is het heel snel gegaan. Ik ben goed opgevangen."

Zijn overstap naar Eindhoven maakt hem trots. "Een heel mooie club, de nummer één van de Eredivisie. Ik heb er niet lang over na hoeven denken." Er wacht hem direct een pittige maand. "Dat is alleen maar mooi, daarvoor ben ik naar de top gekomen. Bij PSV speel je in mijn ogen iedere week een topwedstrijd."

Een wedstrijd van enkele weken geleden overtuigde hem om voor PSV te kiezen. "Een paar weken terug speelden we met SC Heerenveen tegen PSV. We hadden voor rust al met 4-0 achter kunnen staan. Dan denk je soms wel: had ik maar aan de andere kant gestaan. Dat is me nu gelukt. Ik hoop nu veel betrokken te kunnen zijn bij doelpunten", sluit hij af met een glimlach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen