Japan
0 – 0
Kroatië

Olie op het vuur: Ghanese bondscoach rekent op komst Kudus

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 januari 2022 – De Ghanese bondscoach Milovan Rajevac gaat er nog steeds vanuit dat hij binnenkort een beroep kan doen op Mohammed Kudus tijdens de Afrika Cup. Rajevac nam de middenvelder van Ajax op in zijn 28-koppige selectie voor het eindtoernooi in Kameroen, maar de Amsterdammers weigerden hem voorlopig te laten gaan.

Olie op het vuur: Ghanese bondscoach rekent op komst Kudus

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax wil Kudus niet laten vertrekken omdat de middenvelder op de weg terug is na een blessure, die hem de afgelopen weken aan de kant hield. Bondscoach Rajevac heeft daar echter geen boodschap aan en verwacht dat Kudus spoedig in het vliegtuig naar het Afrikaanse continent stapt. "We kunnen meer dan 23 spelers selecteren, daarom zit hij erbij", begint Rajevac in gesprek met Modern Ghana.

"Kudus is duidelijk de toekomst van het Ghanese en Afrikaanse voetbal. Hij speelt bovendien bij Ajax, een sterk team in Europa. We weten daarom hoe veel hij kan bijdragen aan het team en wachten met smart op zijn komst. Als hij tijdens het toernooi op een gegeven moment fit genoeg is, kan hij meedoen en het team helpen. Hij heeft veel kwaliteit."

Rajevac rekent af met de woorden dat hij niet voorzichtig zou zijn met Kudus. "Natuurlijk houden we zijn situatie tijdens trainingen goed in de gaten. Het is voor ons heel belangrijk om hem erbij te hebben." Ghana is ingedeeld in een poule met de Comoren, Gabon en Marokko.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd