Marokko
0 – 0
Spanje

Rai Vloet sluit vanaf vandaag weer aan bij Heracles Almelo

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 januari 2022 – Rai Vloet sluit vanaf vandaag weer aan bij Heracles Almelo. De 26-jarige middenvelder was in november betrokken bij een dodelijk ongeval op de A4 waarbij een vierjarige jongen om het leven kwam.

Rai Vloet sluit vanaf vandaag weer aan bij Heracles Almelo

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vloet is vermoedelijk de persoon die in de nacht van 13 op 14 november de auto bestuurde die botste op het voertuig met daarin een man, een vrouw en twee kinderen. Eén van de kinderen raakte daarbij zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Mogelijk was Vloet onder invloed toen het verkeersdrama plaatsvond. De aanvallende middenvelder werd na het dodelijke ongeval opgepakt en een aantal dagen later weer vrijgelaten.

"Natuurlijk ben ik in mijn hoofd iedere dag bezig met het ongeluk en de tragische gevolgen daarvan. Ik zou willen dat ik de klok terug kon draaien. Voor de getroffen familie vind ik het verschrikkelijk, ik leef enorm met ze mee. Wat het ook lastig maakt is het besef dat ik mijn leven weer langzaam kan oppakken terwijl de getroffen familie dat niet kan", vertelt Vloet op het clubkanaal.

Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles, vertelt dat er de afgelopen periode veel is gesproken met Vloet. "Daarna hebben we het er intern met elkaar over gehad en extern advies ingewonnen. Op basis van die gesprekken zijn we van mening dat hij weer deel uit kan maken van de selectie", laat hij weten.

"We vinden dat we het recht zijn beloop moeten laten, we kunnen en willen niet op de stoel van de rechter gaan zitten", gaat Gilissen verder. "We willen Rai als goed werkgever de kans geven zijn werk weer te hervatten, maar het blijft een vreselijke situatie met heel veel verdriet, vooral voor de getroffen familie. Natuurlijk is het een lastige beslissing, en we snappen heel goed dat die emoties oproept, ook bij onszelf, maar het is een weloverwogen besluit. Rai sluit vanaf vandaag aan bij de groep en is, als hij weer helemaal wedstrijdfit is, ook weer beschikbaar voor wedstrijden."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd