Veel afwezigen bij PSV: Vinícius mist duels tegen Telstar én Ajax

19 januari 2022, 15:24

Roger Schmidt had woensdagmiddag slecht nieuws te melden in aanloop naar de komende twee belangrijke duels. Tegen Telstar (beker) en Ajax zal PSV namelijk opnieuw veel spelers moeten missen. Zo kan er voor beide wedstrijden nu ook door de naam van spits Carlos Vinícius een streep.

"We missen heel belangrijke spelers", werd Schmidt na zijn persconferentie geciteerd door Voetbal International. Hij somde het rijtje op: "André Ramalho, Ibrahim Sangaré, Noni Madueke, Carlos Vinícius en Ryan Thomas. Allemaal belangrijk voor het elftal. En dan is er nog Eran Zahavi, die mogelijk aansluit, maar nog niet helemaal fit is."

Het betekent dat voor de 23-jarige Maximiliano Romero opnieuw kansen lonken. "Zijn verhaal is mooi", aldus Schmidt over de Argentijn die veel blessureleed te verwerken kreeg. "We zijn heel blij dat hij nu fit is. Je ziet ook dat hij goedgemutst is. Hij is blij om deel uit te maken van het team en zijn zelfvertrouwen is groeiende. Een eigenschap die aanvallers nodig hebben."

PSV neemt het donderdagavond in eigen huis op tegen Telstar in de achtste finale van de KNVB Beker. Het is de generale voor de grote topper van komend weekend, waarin de koploper achtervolger Ajax ontvangt. De Amsterdammers spelen donderdag eerst een thuisduel tegen de amateurs van Excelsior Maassluis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen